Gisele-mert tehetséges,kedvesnek tűnik,úgytűnik sokat foglalkozik a családjával,és sikeres :))
Kate Moss-mert alacsony,és mégis helyt állt (bár pár dolgot kihagyhatott volna :/ )
Férfiak közül Andrej Pejic, mert férfi létére nagyon jól helytáll női modellként is, és imádom az androgün külsejét. Meg Simon Kotyk, mert egyáltalán nincs "helyes" arca, de valahogy annyira megragadja a tekintetet és jól áll neki. Meg mert jók a tetkói.
Nők közül Kate Moss az örök ikon, a kócos szőke hajával, a fekete szettjeivel, meg a kötelező cigijével egyszerűen utánozhatatlan. Casey Legler-t szintén az androgün stílusa miatt szeretem, Cara Delevingne-t meg a lazasága miatt.
Lehet, hogy most hülyének néztek, de Palvin Barbara. Egyszerűen annyira gyönyörű az a csaj szerintem, hogy az hihetetlen.
Miranda Kerr sem rossz.
Nőknél talán Kate Moss,mert inspirál,hogy 168 cm-rel modell.
Férfiaknál egyértelműen Francisco Lachowski,mert annyira helyes...:)
Cara Delevigne, mert jó fej. :D
Illetve ő nem tudom, hogy mennyire számít modellnek, a legkedvencebbem Aurora Mohn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!