Szerintetek Palvin Barbi szép?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?2014. márc. 4. 19:26
11/19 anonim válasza:
gyönyörű...azaz igazi modell ,akit bárminek kilehet festeni...smink nélkül is szép:)
persze azért már kicsit unalmas h mindenhol az ő arcát látom,de hát..ha valaki sikeres B)
14/19 anonim válasza:
Én nem tudom mit esznek rajta, szerintem kifejezetten átlagos. A fogai meg kicsit csúnyák. Sokkal szebb lányok vannak.
15/19 anonim válasza:
Szerintem szép babaarca van,de összefutottam már nála szebb lánnyal,nem eggyel is az utcán.Nem mondanám,hogy karakteres,jól megjegyezhető arca van,de szép.Alakra csinos,nem olyan már-már anorexiába hajló modell szerencsére.
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, de nem is különösebben szép. Nagyon gyerekes arca van 20 éves létére is. Bár néha megüti a mércét egy rakat sminkkel az arcán a fotózásokon. Nem hinném hogy több fiú fordult volna meg az ismertsége előtt utána mint például a barátnői/osztálytársnői után. És talán most sem a kinézetének szólna az érdeklődés, hanem annak a személynek, akinek a média megcsinálta. A pénz sok mindent megszépít, ez az ő legnagyobb vonzereje. Belülről nem ismerem, csak a külsejét látom. Én lehet hogy kinevetném, ha ilyen éretlen külsővel akarna engem felcsípni, és mondjuk világhírű sztár lennék, de ha mindketten ismeretlen "senkik" lennénk, akkor is. Biztos megy a háta mögött a sutyorgás, hogy mit akar ez egy ilyen arccal és nemcsak a lányok részéről.
18/19 Különlegescsajszi válasza:
Utolsó te hülye vagy! Megan Fox sokkal szebb,de még Angelina Jolie is! ;-P :-) Egyébként átlagos.
19/19 anonim válasza:
egész világ elismeri h szép ezen jót nevettem bárki is irja smink nélkül nézéttek már meg ugy ugy nézki ki mint a 2 hetes vizihulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!