Lehetnék modell?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok
szemem színe : zöld
magasság: 154cm
súly: 40,2kg
comb: 44CM
csípő: 74,5cm
hajszin_: sötétszöke,szőke melir csikokkal
lehet ezek nem fontosak de én elmondtam hátha töb esélyem van :)
2014. márc. 4. 17:57
2/12 anonim válasza:
nem hiszem, különben is, hiába írod le az adatokat, lehet, hogy ritka ronda vagy
3/12 anonim válasza:
Eskü, nyitok egy modellügynökséget és csak itt a GYK.-n fogok lányokat beszervezni. Elég, ha mindegyiktől csak pár ezret kérek, máris meggazdagodtam.
4/12 anonim válasza:
154 cm-rel???? nem. ha 20 cm-rel magasabb lennél,akkor talán..
5/12 anonim válasza:
Nem, nagyon alacsony vagy..plusz 20 cm kéne majdnem.
6/12 A kérdező kommentje:
Nézzetek tükörbe mielöt azt mondjátok hogy ritka ronda vok hát pedig én szép vok!!!!!!! tisztelet a kivételnek ch..-.-szánalom
2014. márc. 4. 19:13
8/12 anonim válasza:
Azt tudod, hogy a modell két L, de a többet egy B-vel írod?:D Na ez a szánalom:)
9/12 anonim válasza:
Szövegértés nem megy? Nem azt írták, hogy ronda vagy, csak azt, hogy ezekből az adatokból semmi sem derül ki, mert pár számtól még szép és csúnya is lehetsz..
10/12 anonim válasza:
Kislány, te még ne akarj belevágni ebbe a szakmába, csücsükélj még picit az iskola padba ;) és ezt tényleg jóindulatból mondom! rád még nagyon is rád fér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!