Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan lehetnék alternatív...

Hogyan lehetnék alternatív (goth/fetish) modell?

Figyelt kérdés
Régi nagy álmom,hogy alt. modell lehessek.(Mint pl. Starfucked,Dani Divine.)5 éve Svájcban élek,17/L vagyok.

2014. febr. 10. 14:23
 1/10 anonim válasza:
40%

Sokat kell jó helyen "dolgozni" már ha érted mire gondolok.

vagy hátszéllel amit pénznek hívnak akkor is lehet ha nem vagy túl szép de rakj ki képet megvizsgálunk hogy alkalmas vagy-e.

2014. febr. 12. 19:51
 2/10 Frigg ***** válasza:

Én a Suicide Girls-t ajánlanám. Ha megtetszel nekik, simán lehet sikered. Bár én várnék még vele egy évet, hogy legalább 18 éves legyél, de addig is utána járhatsz a dolognak :)

23/N

2014. febr. 19. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Tudok a Facebook-on olyan lányról, aki modelleket keres fotózáshoz.

Gondolom egy honlapot is csináltatnod kellene hozzá, kell egy jó fotós is, szóval munka volna ezzel elég :)

2014. febr. 19. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ki, mire gondol az 1-es, szerintem egyáltalán nem kell kuurválkodnod, sőt. Fétish témában egyenesen nem divat, hogy a pasik elvárhassanak szexet is. (Mondhatni, ilyen körökben egyenesen az számít perverziónak, ha igen.) :D

Ami meg a korodat illeti: egyelőre pár fotót ellőni, és saját honlapot készíteni nem illegális. Konkrét üzletig (majd ha betöltötted a 18-at) meg még úgyis el kell jutni, addig legalább van időd népszerűsíteni magadat.

2014. febr. 19. 10:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. :)

Megy mindenkinek a zöldike,kivéve az egyeskének...

2014. febr. 19. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyeske benézte :D

Amúgy pár ilyen témában érdeklődő ismerősöm, (és/vagy facebook partner) akadhat svájcban is. Ausztriában biztosan.

Egyelőre az a legjobb, ha csendben építgeted a kapcsolataidat, és "nyitva tartod a szemed" :D

2014. febr. 19. 10:52
 7/10 Frigg ***** válasza:

Ha gondolod én is tudok neked ajánlani fotósokat ilyen témában, akár privátban is szívesen megírom a fb. elérhetőséget. Lehet velük is beszélni, és biztos vagyok benne, hogy szívesen adnak tanácsot :)

23/N

2014. febr. 19. 17:29
 8/10 A kérdező kommentje:

17:29

Az nagyon kedves lenne tőled,köszi.:)

2014. febr. 20. 10:46
 9/10 anonim válasza:

az első egy jó fotós!

ha már van néhány jól sikerült fotód, akkor azokat már lehet küldözgetni az ügynökségekhez.

ide is küldhetsz majd:

[link]

illetve, ha van kedved, akkor priviben is mutathatnál;)

2014. ápr. 25. 14:54
 10/10 anonim válasza:
A férfi goth modellek nincsenek?
2014. jún. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!