Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit vegyek fel egy elbeszélget...

Mit vegyek fel egy elbeszélgetéshez?

Figyelt kérdés
Behívott egy modellügynökség.Az írták,hogy olyan ruhát vegyek fel,ami jól mutatja az alakot.Mire gondolhatnak?Ti mit vennétek fel?Esetleg link is jöhet.Nem akarok kihívó miniruhát felvenni,és ezáltal rossz színben feltüntetni magam.
2014. febr. 28. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha normális ügynökség, akkor általában sima passzos farmert és egy sima felsőt kérnek, lehetőleg letisztultat, illetve ne tegyél fel sminket, a hajad legyen frissen mosott, lófarokba fogva, vagy csak simán a válladra engedve anélkül, hogy bármit is csinálnál vele. :)
2014. febr. 28. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt,en is erre gondoltam. A hajamat lofarokba akarom kotni,hogy jobban latszodjon az arcom. Sminket nem teszek,irtak is. :)
2014. febr. 28. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne fogd össze a hajad, mert a hajgumitól megtörik és nem lesz olyan szép ha kiengeded.:)

Ha érdekli őket az arcod rendesen akkor majd összefogod.

2014. márc. 1. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Sikerült,megfeleltem.

Kezdem a tanfolyamot,hogy igazi modell lehessek. :)

Köszi,hogy írtál!

2014. márc. 13. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Tanfolyam? Ugye nem fizetsz érte? Mert egy normális ügynökségnél nincs olyan, hogy tanfolyam, hanem megtanítanak kb egy óra alatt az alapokra.
2014. márc. 14. 14:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem fizetek érte. De 3 hónap alatt tudom elsajátítani,mindazt amit kell. :)
2014. márc. 14. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Melyik ügynökséghez sikerült?:)
2014. márc. 14. 19:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Perfect Models
2014. márc. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!