Az alábbI méretekkel van esélyem a modellszakmaban?
Figyelt kérdés
Magassag: 177cm
mell: 88cm
derék:70cm (sajnos hasra hizom de epp fogyozom)
Csípő: 90cm
testsuly: 61kg
2014. febr. 11. 19:56
1/3 anonim válasza:
Hát a derék miatt biztos nem, én legalábbis 61-nél nagyobbal rendelkezőt még nem találtam. Viszont sok helyen láttam, hogy követelménynek a 85 alatti csipőt is írták. De nem vagyok szakértő, csak az eddig látottak alapján mondom ezt.
2/3 anonim válasza:
Fotómodell bárki lehet, akár kövér vagy csúnya ember is, mivel kell olyan is.
Kifutómodell nem lehetsz mivel bele sem férnél a ruhákba. Amúgy meg a sportos test, legalább minimális izomzat is szükséges, ahhoz meg sok edzés kell és egy személyre szabott diéta, mert az nem elég hogy nem eszel. Sőt ha nem eszel eleget azzal csak rosszat teszel a bőrödnek, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Kiskorom ota versenyszinten sportolok, igy az alkatom sportos de elegans kereteken belül. Epp most dolgozom a sulycsokkentesen etrendvaltassal, de azt nem bánom ha a magyarfutora nem kerülök fel viszont mindenképpen ki szeretnem magam probalni. Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 12. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!