Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vannak görbe orrú modellek?

Vannak görbe orrú modellek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 31. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Barbra Streisand világhírű színésznőre keress rá a Google-ban!
2014. jan. 31. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
igen, és ez bennük a különlegesség!:)
2014. febr. 1. 08:35
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Persze. A munkanélküli segélyért állnak sorba, rögtön a kapafogú modellek mögött, de még a csámpás fülü modellek előtt :-).

Egyébként egy minden más szempontból tökéletes lány (test, arc, magasság, bőr, szem) csináltassa meg az orrát, anélkül szerintem esélytelen. Nem bántani akarlak, de rengeteg gyönyörű lány vagy, egy átlagosan szép lány, görbe orral jobban jár, ha más szakmát keres.

2014. febr. 1. 13:54
 4/12 anonim válasza:
100%

nem igaz!- elöző válaszoló! 2014-ben, pl., mindjárt görbeorrú modellekel indította az évet a zara!!!!!!!!

ha meg van benned az adottság, hogy, másban modellizáld magad, akkor perszeeeeeeee! és elég különleges vagy számodra.... :)))))))) szerintem nagyon szép lehetsz!!! :)

2014. febr. 1. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
#3 voltam, elküldenéd a linkjét ezeknek a modelleknek? Meglepne, ha ezek igazi "görbe orrú" lányok lennének, de szívesen meglepődök...
2014. febr. 1. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a tájékozatlan emberek szajkózzák minduntalan, hogy "egy modellnek szépnek kell lennie". Ez a kijelentés ostobaság.

Egyrészt a szépség erősen relatív fogalom, másrészt a jó modell nem feltétlenül gyönyörű, hanem könnyen megjegyezhető és karakteres.

Éppen ezért a görbe orr sokszor még előnyös tényező is lehet, ahogy a furcsa száj, a különös szemöldök vagy az erős arcél.

2014. febr. 2. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok még mindig.

Miért kell hülyíteni fiatal lányokat? Azért, hogy elmenjenek a modelliskolákba és vagyonokat hagyjanak ott a semmiért?

Bármelyikőtök elküldene mondjuk 3 olyan magyar (ismertebb) modell lány képét, akinek az orra (láthatóan) görbe?

Ha nem megy, akkor esetleg 3 külföldiét?

Vagy egy fotósorozatot, ahol ilyen lányok vannak?

Nem kevés modell lányt láttam (élőben), de hirtelen egy sem ugrik be, amelyikre igaz a kérdező által jelzett kis probléma. Ettől még egy nő lehet gyönyörű, csak épp nem ebben a szakmában.

Barbara Streisand egyébként énekesnő és színésznő. A modellek - ahogyan én tudom - nem énekelnek és nincsenek színpadon. Ők szavak nélkül szépek. Na ott kavarnak be az apró kis eltérések a standardtól.

2014. febr. 3. 14:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Sarah Jessica Parkert ugye nem kell bemutatni, bár nem modell, hanem színésznő, de akár modellkedhetett is volna:

[link]

2014. febr. 3. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves hetes válaszoló!

Részben igazad van, de ettől függetlenül tény, hogy ezerféle "görbe orr" létezik, és ezek között sok olyat találhatunk, ami pontosan úgy harmonizál az arcszerkezettel, hogy egy karakteres arcot kapunk. Lehet, hogy kevés ilyen van, de biztos vagyok benne, hogy lehet találni.

2014. febr. 3. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kedves hetes. Az bánt csak, sose tudjuk meg, milyen a kérdező orra, talán választ se ír nekünk, de legalább egymással jól ellevelezgettünk :-)
2014. febr. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!