Benhur kérdése:
Gáz ha egy fiu alapozót és korrektort használ?
Figyelt kérdés
egy ismerősöm amujd is jó képü de a bôr hibái miatt alapozót használ. a szeme alatti karikákra korrektort..2014. jan. 25. 11:49
1/8 anonim válasza:
én 19 éves fiú vagyok, hát korrektort néha én is használak ha valami durvább pattanás kijön rajtam, mert leszárítja és még takarja is, de az alapozót elég durvának találom főleg hogy nem is valami sérülésre vagy pattanásra használja hanem a szeme alatti karikák eltávolítására, vagy csak úgy... De végülis ha nem lehet észrevenni, akkor nem gáz :D
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Csak jól akar kinézni. :)
L
3/8 anonim válasza:
Ha nem látszik, hogy 20 kiló vakolat van rajtad, akkor nem para.
5/8 anonim válasza:
Ha nem látszik akkor nem. Nekem is van barátom aki alapozót használ és amúgy külön van fiú alapozó is (ami nemtudom mire jó) szóval nem:D
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!Csak ad magára, ami nagyon is jó dolog!
8/8 anonim válasza:
Ha látszik (pl. elüt a bőrszínétől) az gáz.
Amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!