Szerintetek milyen alakja van a barátnömnek?
Figyelt kérdés
A köv.a méretei:
mellböség:80 cm
derékböség:66 cm
csipö:82 cm
comb:52 cm
magasság:162-163 cm
tömeg:51kg
2014. jan. 19. 14:58
1/12 A kérdező kommentje:
milyen az alakja?mit gondoltok?
2014. jan. 19. 15:05
3/12 anonim válasza:
Ezek csak számok, ebből semmi sem derül ki..ráadásul megnézném, hogy hány ember tud a "barátnőjéről" ilyen adatokat:DDDD
4/12 A kérdező kommentje:
3. ö kért meg,hogy tegyem ki :P
2014. jan. 19. 15:12
5/12 anonim válasza:
Akkor mi szeretnénk megkérni őt, hogy csatoljon képet is hozzá, mert így sajnos sokat nem tudunk segíteni :D
6/12 anonim válasza:
Akkor olyasmi lehet mint én. Szerintem csinos.
7/12 anonim válasza:
Sportos, vonalzó alkat. Nem sok dereka lehet.
8/12 anonim válasza:
A modellkedés témában nagyon rossz!
Egyébként kép nélkül semmit nem tudunk mondani. Vannak olyan emberek akik ilyen méretekkel (vagy kisebbel) 10 cmvel magasabbak, de pont ott van rajtuk anyag ahol kell, viszont a "barátnődön" (azért az idézőjel, mert szerintem rólad van szó) is lehet, hogy jól oszlik el.:)
9/12 A kérdező kommentje:
mondom nem én vagyok hanem a barátnöm...neki nincs gyakori kérdés-je..ezért kért meg engem..
2014. jan. 20. 17:18
10/12 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó elolvasni se. Számokból nem lehet egy alakról megmondani hogy jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!