Anna126 kérdése:
Lehetek 175 cm?
Figyelt kérdés
Most 14 leszek áprilisban! 172-173 cm vagyok és fáj a têrdem a növéstől szóval növésben vagyok. Egészségesen élek! Apukám 185, Anyum 169 Bátyám pedig 179-180 cm körül van!2014. jan. 13. 22:05
2/14 anonim válasza:
Jò magas làny vagy :) igen lehetsz, de szerintem 175 fölé màr nem fogsz menni. Irigyellek én csak 164 vagyok :(
22/L
3/14 anonim válasza:
én is 164 vagyok, ne irigyeld! Szerintem abszolut nem szép, ha egy lány ilyen óriás! Ez pont közepes, se kicsi se nagy :) pont jó! fogadd el! Sokkal aranyosabb egy kisebb termetű lány egy fiú szeméből!
5/14 anonim válasza:
a közepes termet nem 164 cm, egy lánynak legalább 168-nak, de inkább 170 cm fölött kell lennie ahhoz, hogy a lábai ne legyenek rönkök.aki mást mond az irigy és nő.
7/14 anonim válasza:
De vak vagyok :D Annal nak olvastam a fene xd
8/14 anonim válasza:
Kedves 5. vàlaszolò!
Ott van példânak Eva Longoria...157 cm és mégse rönkök a làbai, és szép az alakja is, szòval erről ennyit :) Egy magas és egy alacsony làny is ugyanùgy lehet szexi. Èn is 165cm vagyok és ezért is hordok magassarkùt mert jobban érzem magam benne. De pl van egy unokatesòm..na ő van vagy 180cm, és szép, csak ő nem nagyon vesz fel emiatt magassarkút :)
9/14 anonim válasza:
Eva tényleg gyönyörű, de a lábai nem.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!