Palvin Barbi hogy kezdhetett el modellkedni 13 évesen? (Lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem, h akkor biztos nem volt még 168cm sem mert most is csak 170 körül van...ez aza mit nem értek.2013. dec. 27. 19:24
1/10 anonim válasza:
Ugyan nem ismerem, de elég sokaknak már 13 évesen a felnöttkori magasságuk van. (pl. nekem is az volt)
2/10 anonim válasza:
úgy ahogy léteznek gyerek modellek
14 év alatt annak számít az ember,náluk pedig nincs magasság határ,de szerintem ez teljesen logikus
3/10 A kérdező kommentje:
De Barbi egy proffeszionalis modell ügynökségnél kezdett.olyanrol meg itthon nem igazán hallottam h prof. gyerek modell ügynökség.Mellesleg az icon nem is foglalkozik gyerekekkel..
2013. dec. 28. 09:07
5/10 anonim válasza:
kérdező ezt már én is kérdezgettem magamban:)
ráadásul én még azt sem értem, hogy hogy lehetett egyáltalán modell mert igazából 168cm magas:D ezt valamelyik interjújában elmondta.
6/10 anonim válasza:
neki a megassága elég vitatott. a magyar ügynökségénél 171 cm-ert írnak,a külföldinél pedig 174-et. ezzel ellentétben egyik sem bizonyul valósnak ha összehasonlítjuk a magasságát más emberekkel...de sok modellt magasabbnak mondanak,mint amekkorák valójában
7/10 anonim válasza:
Palvin Barbit még az iwiw-en fedezték föl...
8/10 anonim válasza:
Mert gyönyörű. Van hogy ez fontosabb a centiknél.
9/10 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom h egy gyönyörű lány de szebb az átlágnál. de evvel millió egy lány van igy mégsem modell mert 170cm alatt van..Én ezt nem értem..
2014. jan. 3. 12:36
10/10 anonim válasza:
a modellkedéshez van tehetsége és ,de gyönyörű lány bárminek ki lehet sminkelni és ez nagy előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!