Milyen magas volt Palvin Barbi mikor felfedezték? És most hány cm kb?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 18:21
1/6 anonim válasza:
azt tudom, hogy most 174cm körül van de felfedezése óta nőtt még szóval akkor gondolom pár cm-vel alacsonyabb:)
2/6 anonim válasza:
[link] 171 cm és valahol úgy olvastam h mikor felfedeztek akk csak 168 cm volt :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
És azt leírnátok,hogy hogy lett ennyire befutott?
2013. dec. 4. 19:33
4/6 anonim válasza:
Valamelyik vegyél rátalált... Szerinted hogyan?
Vagy jókor volt jó időben, és szerencséje volt, vagy jó helyen dobta szét a lábát, jó embernek....
5/6 anonim válasza:
13 évesen szólították le az utcán, hogy szeretne-e modellkedni. Akkor nem tudom hány cm volt, de még kicsi, így szerintem akkor még annyira nem számított hány cm, csak mikor nagyobb lett.
6/6 anonim válasza:
az nagy tévedés hogy 170cm felett van. Mindenhol mást írnak a magasságáról. Az egyik ismerősöm 170cm és egyszer találkozott vele élőben és mondta hogy nála kisebb volt. Ja és az egyik régebbi interjújában elmondta, hogy 168cm magas csak. Kb. 1-2 éve volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!