Meghallgatásra hogyan kell menni?
Ha ügynökség behív személyes találkozóra, mire figyeljek? Mert az alap, hogy mindenhol szőrtelen vagy, frissen mosott a hajad és viszel magassarkút, de ezeken kívül mire kell ügyelni?
Pl. Az Attractive nagyon "szigorú" és egy perc alatt elveszik nem csak az önbizalmadat, de az életkedved is.
Pl. ha sebhelyed van az is baj? Vagy hogyha a csípőd 92 cm 90 helyett.. Az ilyenekre mit reagálnak?
Tökéletesen kell megjelenni már a személyes találkozón is?
Engem az Attractive-nál szívesen fogadtak és fel is vettek modellnek.
Gondolkozz el azon, hogy ha egy professzionális ügynökség számára nem voltál megfelelő akkor van-e értelme modellkedned!!
Nézd meg itt is hány csúnya és kifejezetten dagika lány teszi ki magát, hogy lehetne-e modell!?
Szerintem egy ügynökséghez még többen mennek ilyen kérdéssel és megértem, ha elutasítják őket.
( Egy tehetségkutatót is vehetünk alapul.Ahol a tehetségtelen, nem megfelelő emberek elmennek és az elutasítás után szidják a műsort.;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!