Csak szerintem nincs semmi különleges Palvin Barbiban?
Szerintem nagyon átlagos arca van naponta látok ilyet az utcán, a suliban. Rögtön tudok három csajt az ismerőseim közül akik nem modellkednek, mégis sokkal szebbek.
Persze oké hogy mind sminkelve van, de festék nélkül a második és az első is nagyon szépek, csinosak, és sokkal szebbek Barbinál. Nemakarom lepontozni Barbit, lehet hogy tényleg tehetséges, jószívű, de szerintem nem anynira szép mint például ezek a lányok. Velem van a baj?
Hát aki a 2.képen szerepel az qrva ronda!
A 3.képen egy helyeske de semmilyen, tucat kislány látható aki addig szép, amig tinédzser.
Vagyis totál kis jellegtelen.
Hol vannak ők az óceánkékszemű, biggyedt duzzadt ajkú, babaarcú palvin barbihoz?
Egyszer ránézek és megjegyzem az arcát örökre, százból is felismererem, ettől lesz valaki topmodell.
Pl. a Claudia Schiffert féloldalról is felimerni, pedig már 44 éves.
Még jó hgoy nem a divatvilágában akartok dolgozni mert még egy ügynöknek sem vennének fel titeket.
:DDD ne nevettess már, hogy ezek a lányok szebbek palvinnál.
bár amúgy én sem vagyok a rajongója, modellek között szerintem vannak különlegesebbek is. palvin tök baba arcú, különleges az egész arca, főleg a szeme, ezer közül is felismerné mindenki. akiket meg te linkeltél, nem ilyenek. szomszédlány típusok, akik nyilván sok srácnak bejönnek, de nem mérhetőek egy modellhez, mert semmi extra nincs bennük. az egyik csajnak meg még a szemöldöke is ronda.
Most légyszi egy kicsit mindenki figyeljen rám!
Nem akarok Barbi mellett kampányolni, se ellene!
Csupán azt kérem hogy mielőtt egy embert lefikáztok, tudjatok meg egy kicsit többet a dologról. Egy modell akkor jó modell ha karakteres, különleges (pl érdekes arcforma, mint Mihalik Enikőnek) arca van, és nem akkor ha a hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!