15 éves,180 cm,57 kg, (lány) hosszú barna haj, zöld szem, különleges arc modellkedésre mennyi esély?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 11:02
1/7 anonim válasza:
Mennyire különleges az arca? Mert, ha túlzottan azt sem értékeli mindenki....
2/7 anonim válasza:
A magaságod és a súlyod alapján szerintem simán lehetnél. :) esetleg képet nem tudsz mutatni?
3/7 anonim válasza:
szerintem igen, de a különleges arc alatt mit értesz?
4/7 anonim válasza:
a magasság és a súly jó, de kép is kellene hozzá. :) Esetleg privátban küldhetsz, ha gondolod :)
17/L
5/7 anonim válasza:
Én is szívesen fogadok képet privátba. Nagyon kritikus vagyok, de hihetsz a véleményemnek! :)
6/7 anonim válasza:
képet küldhetnél..a magasságod meg a többi, az jó
7/7 anonim válasza:
magasság és testsúly szerintem tökéletes, a zöld szem meg különleges :) nagyon irigyellek, de így sem tudok mondani egy 100 százalékos esélyt. Esetleg ha az arcodról küldesz priviben képet, azt megköszönném.:) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!