Holczmann Kata kérdése:
Szerinetek, lehetek modell? 13éves vagyok és 162-3cm. (egyenlőre). Hideg meleg jöhet.
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 15:36
11/18 anonim válasza:
hülyeséget beszélsz mert nem 14 éves korig nől egy lány basszus, 20-21 éves korig, de vannak olyanok akik már 18 éves korukban érik el a teljesmagasságukat.
12/18 anonim válasza:
és nem ocska modellügynökségekről beszélek
13/18 anonim válasza:
linkelnéd azon ismerőseidnek a modelladatlapját?
ja és ismétlem, én ezzel foglalkozok, diplomáztam belőle, 1 fokkal hidd el jobban tudom ;) de m1 a lányok 90%-a 14 éves korig nő
14/18 anonim válasza:
linkelném csak egy baj van a külföldit tényleg nemtom hogy melyiknél dolgozik,de amikor haza jön mindig mondja hogy ő milyen felkapott. csak azért mondtam vagyis írtam hogy nem 14 éves korig nő az ember, mert amikor voltam orvosnál nekem azt mondták hogy még nőhetek mert az ember 21 éves korig nő nekem ezt egy orvos mondta,
15/18 anonim válasza:
14-es: az elmondása alapján felkapott de képek nélküli ismerősöd külföldön nem modell, hanem prostituált.
Nem vicc.
Kérdező: 13 évesen tanulni kell, mert a kifutód a mekdonálc kasszapultja lesz.
16/18 anonim válasza:
én 14 évesen 180 cm voltam, most 28 évesen szintén 180 cm vagyok. hál Istennek én már nem nöttem :D
17/18 anonim válasza:
Palvin Barbarba 170valahány cm, Kate Moss 168 cm, és ahhoz különleges arc is kell, hogy felfedezzenek, illetve sok-sok szerencse is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!