Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin Barbara hogy lett modell?

Palvin Barbara hogy lett modell?

Figyelt kérdés
Láttam őt élőben és szerintem nagyon kicsi. És 174cm vagyok és kb.171cm lehetett.
2013. nov. 1. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy ő szép is a magasságához.
2013. nov. 1. 12:31
 2/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor is lehet valaki modell ha szép de nem olyan magas. Mert én mindig azt hittem, hogy 176cm felett vesznek fel modelleket. Akkor nekem is van esélyem:D
2013. nov. 1. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Úgy, hogy zsidó.
2013. nov. 1. 12:53
 4/12 B.Andie válasza:
80%
Be kell menned egy modell ügynökséghez aztán portfóliót kell csináltatnod stb a magasságod pont jó Kate Moss pl 168 cm csak de majd figyelj oda hogy olyan modell ügynökséghez menj akik nem kérnek mindenért pénz mert ahogy Tyra Banks is mondta ahol pénzt kérnek az kamu modell ügynökség :)
2013. nov. 1. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:

oksa:) értem

Olyan kicsi Kate Moss?:O jesszus azt tudtam hogy kicsi de hogy annyira és modell hozzá

2013. nov. 1. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Valamelyik interjúban mondta, hogy épp az utcán sétált és odamentek hozzá ilyen modellügynökségnél dolgozók, és ajánlottak neki egy szerződést, ő pedig elfogadta és így lett mára az egyik legkeresettebb modell.Én mondjuk nem mondom, hogy nem szép, de nem vagyok elájulva tőle!
2013. nov. 1. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Ez a legnagyobb kamu. Zsidó csaj, terjedelmes zsidó rokonsággal, ők nyomták be egy /jellemzően zsidó modelleket, fotósokat, meg filmes statisztákat foglalkoztató/ céghez. Ez volt élete első "munkája", bármit is hazudozik a médiának. Semmi ügynökség, meg kamu hülyeségek. End of story.
2013. nov. 1. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolso, ugye valojaban nem is szep Barbara? Te meg lany vagy? xD
2013. nov. 1. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Hogy lenne már zsidó? link?

Nem mintha számítana, de nem éppen tűnik annak.

2013. nov. 1. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne rá hivatkozz, attól még hogy ő alacsony, az nem azt jelenti hogy neked is lesz esélyed. Ő kivételesen szép arcú, jó alakja van, pedig nem is gebe, ezért nem számít hogy nem annyira magas. Ilyen arccal bárki bármit mond, nem rendelkezik minden 2. ember, ez van.
2013. nov. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!