Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Amerikaban hogyan legyek...

Amerikaban hogyan legyek ferfi modell?

Figyelt kérdés

Sziasztok, amerikaban elek 22 eves srac vagyok es egyreszt unom halgatni hogy annyian kerdezgetik tollem hogy "Te modell vagy" ?

Mas reszt pedig engem is erdekelne ez az igazi modelkedes amibol ha igazan felkapnank akkor abbol meg is ehet elni egyreszt, mas reszt pedig hozzam illo lenne.

KERDES? Foggalmam nincs hogyan kezdjek neki, pl menjek el egy jo par modell ugynokseghez ez nyilvanvalo, es ott mit mondjak peldau?, 2 eve vagyok itt beszelem az angolt eleg jol nincs vele gond, de ti mit gondoltok mi az ami megfogja oket? Bar gondolom Csakis az szamit hogy nezek ki, nem? Csak probalom a legtobbet kihozni magambol.. Aki ert hozza legyszi irjon! koszi elore is!

#Amerika #férfi #model #ferfimodel
2013. okt. 25. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lássuk azt a modell testet és arcot. :-)
2013. okt. 25. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, kíváncsi vagyok én is :D
2013. okt. 25. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
egyetértek.
2013. okt. 25. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

visszatérve.

amerikában más szabályok vonatkoznak a méretek megfeleltetését illetően, szigorúbbak úgy tudom. (lányoknál és fiúknál is kisebb körméretek az elfogadottak, de nyilván nem mindenhol)

kell egy minimum 185 cm-es testmagasság, elfogulatlanul szép testalkat, a szó legjobb értelmében vett karakteres arc. ha ezek megvannak, keresel egy jó ügynökséget és küldesz magadról teljes alakos, profilból és szemből fotózott képet. ez mindenhol így megy szerte a világban. ha látnak benned valamit, behívnak. esetleg sétálj sokszor el valami centralizált hely mellett, hátha felfedeznek.:o

2013. okt. 25. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Írj neki, ő biztos tudja, hogy hova kell menni. Ismerem a srácot, jófej.

[link]

2013. okt. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!