Tudtok megbízható és jó modell stúdiókat, ahova megéri elmenni? /Budapesten/ 12/L
Szerintem akik igazán modellnek valóak őket megtalálják és nem kell reklámozni magukat... a sulinkban 2 lány is volt, akik nagyon szépek voltak és nem mentek el ilyen meg olyan modell stúdióba, hanem leszólították az utcán/bevásárlóközpontban (máig modellkednek).
Természetesen azért ezeknek a leszólításoknak se biztos hogy hinni kell :DD érdemes kísérettel menni ilyen megbeszélésre
Mindenesetre én se vágom, hogy miért akar minden lány manapság modell lenni. Értem én, hogy szép karriernek mutatják a tv-ben, de közel se biztos hogy olyan jó, meg becsülendő munka.
Nem akarok kötekedni, de egy 12 éves kislánynak hogy lehet alkalmas alkata a modellkedésre...?
Amúgy, ha rám hallgatsz, nem kezdesz bele, mert semmi jót nem hallani a modellvilágról.
Figyelj, én nem akarlak most lebeszélni a céljaidról, meg semmi (mondjuk 12 évesen semmilyen ügynökség nem vesz fel, az alsó korhatár szinte mindenhol 14 év), de érdemes lenne elolvasnod ezt a cikket: [link]
Ne a felkapott világhírű topmodellekből indulj ki - egyébként az ő életük sem annyi, amennyit a médiában mutatnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!