Mit gondoltok erről a két lányról?
Figyelt kérdés
Nagyon átlagosak? Csúnyák? Hallottam már egy-két véleményt róluk és kíváncsi vagyok.
2013. okt. 18. 17:40
1/11 anonim válasza:
Elég fiatalok még (ha jól látom ikrek, vagy legalább testvérek), de szép nő lesz belőlük pár év múlva. A legjobban a szemeik tetszenek.
2/11 anonim válasza:
Tenyleg szepek de ha idiotan viselkednek lehetnek akarnilyen szepek. Jo ez a kepekbol nem jon le. Szerintem is van koztuk valami rokoni kapcsolat.
3/11 anonim válasza:
A szőke gyönyörű *-*
Amugy cukik, nagyon szép nő lesz belőlük. :)
4/11 anonim válasza:
De miéééért egy szerkesztett képet tesztek fel, ha véleményt akartok? Nem a képszerkesztési képességetek a kérdés (ami amúgy elég tré, már bocs)
Amúgy nincs különösebb gond, helyes kislányok és kész. A képszerkesztést leképzelve nem túl feltűnőek, de pár év múlva kérdezd meg újra. Csak ne az interneten, nyilvános fórumon. :D
Na és lehetnek akármilyen szépek, ha hülyék, akkor kellenek a halálnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem enyém a kép. Nem én vagyok rajta :DD a neten találtam a képet
2013. okt. 18. 19:17
6/11 anonim válasza:
átlag a modellkedés viszont felejtős
8/11 anonim válasza:
Átlag helyes lányok. Nem a neten találtad, ez egy facebookról linkelt fotó. :D
9/11 A kérdező kommentje:
Igazad van. A facebook az nem internet. :)
2013. nov. 1. 17:06
10/11 anonim válasza:
Nagyon fiatalok és szerintem
kifejezetten helyesek és cukik.
A szemük csodaszép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!