Tényleg hasonlítok Rosie Huntington Whiteley-re?
Figyelt kérdés
Egy barátom meglátta ezeket a képeket és azt mondta, hogy full Rosie Huntington vagyok. Különben azt sem tudtam ki az, most néztem meg a neten. :D
Szerintetek is? Vagy csak én nem látom a hasonlóságot? :D
2013. okt. 14. 19:22
11/17 anonim válasza:
elég nehéz ezt megmondani úgy hogy a fejed felét kitakarja a szemüveg am én is sok mindenkire hasonlítok szemüvegben
13/17 anonim válasza:
rosie-nak telt ajkai vannak,neked is (vagy csak azért mert csücsörítesz) de másban nem hasonlítotok ..max még hajszín
15/17 anonim válasza:
Szerintem egy 14 évesre hasonlítasz, akit kitakar egy napszemcsi.
17/17 anonim válasza:
Inkább Magdi Anyusra a Barátok köztből. Mindjuk ezzel az erővel egy döglött flamingóról is linkelhettél volna képet, kb. ugyanennyire tudtuk volna megállapítani a hasonlóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!