Lehetnék modell? (képek)
2013. okt. 4. 14:08
21/29 Aurora117 válasza:
Semmi különlege, esetleg fertűnő nincs benned. Egy modell után az emberek megfordulnak az utcán.
22/29 anonim válasza:
Nem vagy szép, viszont az arcod különleges, szóval szerintem lehetsz. A vékonyság is stimmel. Milyen magas vagy?
Aki azt mondja, hogy nem vagy elég vékony, vagy, hogy átlagos az arcod, az meg vak.
23/29 anonim válasza:
szerintem egyedi, különleges arcod van, érdemes megpróbálnod
24/29 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a mindenféle válaszokat! :)
164-165 cm, és 40 kg:)
2013. okt. 9. 14:39
25/29 anonim válasza:
Azt mondja már meg valaki nekem, hogy miért akar miden 165 cm körüli lány modell lenni?!
26/29 anonim válasza:
Kösd össze a hajad aztán maradj úgy és modellnek jó leszel csak te nagyon alacsony vagy. xd
27/29 anonim válasza:
25 kerdezo azert mert most 165 cm es 40kg attol meg 16-18 eves korara lehetne modell csak most akar egy kicsit meggyozodni hogy megeri-e en is ugyan ilyen vagyok csak en 164 cm es 41 kg de en is modell szeretnek lenni nagykoromban. Amugy szep arcod van de meg neked fejlodnod kell mint nekem. A szemed nagyon szep az biztos az tunik ki a legjobban az arcodrol szoval remelem nem vagy szemuveges.
28/29 anonim válasza:
hát..nem igazán lenne belőled jó modell...
én 15 éves korom óta modellkedem fiú ltemre..de szoktam látni már képből is kiből mit tudnának kb kihozni..belőled azért olyan sok mindent nem..szóval szerintem ne is probálkoz vele max egyszer egy pórtfóliót csináltass..
29/29 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes belekezdened :) Tényleg. Nagyon különleges arcod van. De hány cm vagy?? Az lényeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!