Szerintetek szép ez a modell?
2013. okt. 4. 01:35
12/27 Je Veux válasza:
Kár, hogy ennyire asszimetrikus az arca. Egyébként fura érzésem van vele kapcsolatban. Nem mondanám rá, hogy szép, ugyanakkor valamiért különleges.
13/27 anonim válasza:
Szerintem szép,de ez a szemöldök.:/
A szőke haj jobban áll neki.:)
14/27 anonim válasza:
Szerintem meg barnán szebb :) Amúgy kicsit kancsalnak tűnik, és kifejezetten szépnek sem mondanám, de valamiért mégis különleges, egyedi.
15/27 anonim válasza:
Kedvencem volt az America's Next Top Model-ben. :) Szerintem szép, nagyon tetszik a telt ajka, meg a gyönyörű szemei.
Amúgy meg a modelleknél nem feltétlenül a szépség számít, egyedinek, különlegesnek, sőt furcsának kell lenni, hogy valakit megjegyezzenek az emberek. Most mondhatja sok ember, hogy "jaj, milyen vastag a szemöldöke" , de azok az emberek is elidőztek a fotójánál, valami érdekeset találtak benne, aminek nem muszáj pozitívnak lennie. A modellnek az a célja, hogy felhívja magára a figyelmet, és Raina ezt teszi. :))
16/27 A kérdező kommentje:
Nekem is Ő volt a kedvencem. :) Szerintem nagyon szép lány, meg tény, hogy különleges az arca nem jön veled szembe az utcán, van benne valami egyedi. :)
2013. okt. 4. 20:09
17/27 anonim válasza:
Az utolsó képen nagyon szép, az első kettőn kicsit ijesztő főleg azzal a piros szájjal :D
19/27 anonim válasza:
Nem szép, hanem gyönyörűűűűűűűűűűűűű!
29/N
20/27 anonim válasza:
a modellek általában szerintem nem szépek, hanem karakteres arcúak, ő is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!