Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek az ilyen alak már...

Szerintetek az ilyen alak már nagyon ducinak számít? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 14. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
nem annyira... de ha a képen a csaj mozogna a derekára, az uszógumija nem lenne teljesen jó lenne.
2013. szept. 14. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az, nekem nem jon be. De en no vagyok, szoval az mas :-)
2013. szept. 14. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ,hogy valami 200 kilós nő lesz a képen.Mihez képest duci?Az átlaghoz vagy a divathoz?Mert szerintem nem duci,hanem egy átlagos női alkat amivel nincs baj,de ma a média agymosást csinál az emberekkel,és elhiteti a többséggel hogy az a jó,szép egészséges ,alkat amiket a kifutókon,újságokban lehet látni.Szóval szerintem nincs ezzel az alakkal baj,mégcsak nem is kórosan elhízott hogy az már egészségtelen lenne.
2013. szept. 14. 15:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2013. szept. 14. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ezeknek a képeknek a nagyrésze szerkesztett tehát nehéz ítélni.Az első képről láttam az "előtte" verziót és ott még volt egy masszív hurka a nő hasán amit leszedtek.

Élőben nincs photoshop szóval ott már elég ducinak számít.De kinek mi az ideál..

2013. szept. 14. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem is azt mondanám rá, hogy duci, inkább, hogy löttyedt. A méretekkel nem lenne baj, ha szép feszes lenne.
2013. szept. 14. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Dehogy duci, ez egy teljesen átlagos alak. A nőknek a 85%-ának ekkora vagy nagyobb teste van.

#1 "mozogjon a derekára" azt hogy gondoltad? azt hittem, manapság legalább biosz vagy tesi órán megtanítják a népnek, hogy helyi fogyás nincs. de jól van, írjál még ilyen okosságokat.

2013. szept. 14. 17:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

ilyesmi vagyok, csak a korom miatt kisebb mellekkel, szerintem kiábrándító.

Nem akarok persze anorexiás deszka lenni, de én undorodok magamtól... Amúgy család/barátok közül mindenki egyetért abban, hogy fogynom kell.. Na de a lényeget az első mondatban elmondtam.

még csak 14/lány

2013. szept. 14. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ez már kövér.
2013. szept. 14. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már duci, ráadásul a lány be is húzza a hasát, jobban látszódna a 'ducisága', ha nem tenné.
2013. szept. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!