Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Csak én nem értem, hogy miért...

Csak én nem értem, hogy miért folyik a csapból is Palvin Barbi?

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok irigy. Csak nem tudom, hogy ő miért ilyen nagy szám. Sokkal szebb lányok is vannak az országban. Sőt, nekem Barbi arca túlságosan is markáns.

Például ott van Weisz Fanni. Sokkal szebb, csinosabb és kedvesebb az arca. Ő miért nem ilyen felkapott?

2013. aug. 29. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a modellszakmához kell a markáns arc,bár az övét nem nevezném annak

amúgy leginkább a szerencse miatt

13évesen "felfedezték",így bőven volt ideje kialakítania a karrierjét

tény hogy sokkal szebb lányok is vannak,de az pont olyan mint a szépségverseny:nem a legszebb győz

2013. aug. 29. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
ez egy korrekt válasz volt. köszönöm.
2013. aug. 29. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Én nem vettem észre hogy a csapból is ő folyna, de ha mégis, akkor megérdemli, mert kiváló modell, és egy olyan személyiség aki végre nem a rideg, ufószerű modelleket közvetíti akikből több van. Nem mondom hogy a többi magyar modell ne jó abban amit csinál, mert igen, de Barbinak sokkal emberibb meg pozitívabb kisugárzása van, ezért inkább őt mutogatják. Meg van akit érdekel hogy mi a helyzet vele.
2013. aug. 29. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
azért, mert magyar. gondolom máshol nem ennyire téma a hétköznapokban...
2013. aug. 29. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

vagy Axente Vanessa:D

amúgy én is így vagyok ezzel..:D meg nekem a stílusa sem tetszik. nagy képű, vagy is nekem ez jött le például a riportokból

de ez az én véleményem!

2013. aug. 30. 03:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Barbi nagyon szép nő. Igazából nekem az arca jobban tetszik mint a teste. Barbinak smink nélkül is szép az arcbőre, ami ugyancsak előny, mert nem kell rá 1 kiló smink. Szerintem ritka a nála szebb nő.

23/L

2013. aug. 31. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A modrellszakma is olyan, mint a villámcelebség. Van, akit "megcsinálnak", s vannak, a kevésbé szerencsések, akik eltűnnek a süllyesztőben.
2013. szept. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!