Egy 164 cm lany hany kg kell legyen ahhoz h model legyen?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 18:10
11/15 anonim válasza:
"nem unjátok még ezeket a kérdéseket? 164 centivel mit akarsz-.-"
nem vagy egyedül! én is rühellem ezeket a kérdéseket
12/15 anonim válasza:
Max. katalógusmodell lehetsz ilyen magassággal, bocsi. Editorialhoz, kifutóhoz, komolyabb munkákhoz jóval magasabbakat keresnek. Egyébként attól is függ a kiló, hogy milyen alkat vagy, hogy oszlik el a súlyod, milyen fotózásra akarsz menni. Nyilván egy spécibb divatfotózásra vékonyabbakat keresnek, de ha vki glamourfotózást vállal vagy fehérneműt, plus size ruhákat reklámoz, vagy éppen tockfotókat készítenek vele különböző oldalakra, akkor ez nem feltétlen van így.
13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik normalis valaszokat irtak.Amugy en csak 13 eves vagyok szoval meg nonni fogok biztosan.
2013. aug. 22. 10:27
14/15 anonim válasza:
171 vagyok 12 eves korom óta...ígyis nehez. Csak fotózások....Nem fogsz már 10 centit nőni.
15/15 anonim válasza:
178 cm-s magasságomhoz ajánlottak 54 kgt...
a 164 cmhez kb 45 lehet az elvárás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!