Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen egy jó pasi?

Milyen egy jó pasi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de akkor írd le, hogy neked például mi a fontos. Külsőre, belsőre is gondolok.

2013. aug. 20. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a helyes arc, lehetőleg borostás tetszik. Testre átlagos vagy egy kis izom és természetesen szőrzet, nem szeretem a kis csupaszcsigákat. Magasság annyira nem számít, felőlem lehet akkora is amekkora én vagyok kb. 160 cm, vagy egy kicsit magasabb. Ennyi, nekem az arc a legfontosabb
2013. aug. 20. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Helyes arc, sportos test (nem tetszik sem a vézna sem a mackós) magabiztosság, legyen némi sütnivalója is.
2013. aug. 20. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Férfias testalkat, helyes arc. Belsőre intelligens, okos, kedves, humoros, gondoskodó. határozott.
2013. aug. 20. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
legyen es kis hasa szoros laba vastag combja a feje tetszedjen es vastag kicsit izmos karjai de annal tobb izmot nem turok el :D
2013. aug. 21. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Külső:magas,minimum 180cm,fekete hajú/szőkés-vöröses,szeme mind1 csak szép legyen(bár leginkább kék,zöld),nem feltétlenül izmos de azért szép legyen a teste(ne legyen pocakos).Belső:humoros,kedves,gyengéd,megbízható,őszinte,tüzes,inteligens,kalandvágyó,nyitott Nagyjából ennyi :)
2013. aug. 22. 14:18
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. aug. 22. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
5-õs vagyok mèg:azt is hozzá tennèm hogy elfogad olyannak amilyen vagyok :)
2013. aug. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!