Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem Victoria'...

Lenne esélyem Victoria' secret modellnek lennem?

Figyelt kérdés

15/L

176cm/47kg

a méreteim: 80-61-82

cípőméretem:37(mintha számítana):D

hosszú sötétbarna hajam van, fehér bőröm, zöld szemem.

2013. aug. 15. 20:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jaj úristen lehagytam egy 's betűt. Jesszus most nem lehet modell ez miatt. Úristen szánalmas vagy mert szerinted csak az miatt nem lehetek modell mert lehagytam egy betűt. Véletlen volt ennyi, nem ellenőrzöm a hibákat. Ám képzeld nem vagyok csúnya. És minek rakjak fel képet, nem elég a méret?? De elég ennyi.......Azt nagyon tudjátok mondani hogy nem lehet mert hogy nem felelek meg ezeknek és miért nem?? Miért kicsi vagyok, fogynom kéne? Azt azt hiszem hogy semelyik sem? A méreteimmel sincs semmi gond. Ja és szerencsémre nem régiben vagyok tegnap megkérdeztem az egyik ismerősömet akivel régen beszéltem hogy talán lenne esélyem és van.........

És azt te is gondolhatnád hogy nem máris a cél a VICTORIA'S SECRET lenne. Úgye jól írtam, most nem tudsz belekötni. Először kisebb magyar cégeknél dolgoznák. Te nagyokos.

2013. aug. 17. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
a derekadnak 60 cm alatt kell lennie...
2013. aug. 18. 00:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Miranda Kerrnek 61cm a dereka pont mint nekem és Adriana Limának is.............
2013. aug. 18. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Drágám az mindegy hogy a híres modelleknek mennyi... Ahhoz hogy eljuss idáig mint Miranda vagy Adriana ahhoz meg kell felelned a megszabott feltételeknek mert ha nem akkor egy KOMOLY ügynökség figyelembe se vesz. Egyébként Miranda már nem Victoria's Secret modell.
2013. aug. 18. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem azért nem lehetsz Victoria's Secret modell, mert lehagytál egy betűt. Hanem mert gyerekes, közönséges és unintelligens vagy. Szerintem fogalmad sincs hogy ez a szakma mivel jár, ami önmagában ne baj mert még csak egy 15 éves kislány vagy, de annyit mondanék hogy messze nem csak a méretek számítanak. Manapság hatalmas a konkurencia (nem tudom, vágod-e mi az) és az ilyen méretek messze nem elegendőek a modellkedéshez, ennél több kell. Biztos nagyon felbuzdultak a fiatal lányok Palvin Barbara sikerein, de ugyanezt szerintem 5000-ből 1 ha utána tudja csinálni. Vagy annyi sem. Ennyi.
2013. aug. 19. 18:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom azt szeretnéd mondani, hogy sok olyan lány van mint én. És én csak 1 vagy a többi közül...........

értem, de azért megprobálom:)

2013. aug. 24. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
En is modell szeretnek lenni,de en sajnos csak 170 cm vagyok,es 14 eves:( Amugy csak annyit szeretnek mondani,hogy soha ne add fel,barmi lehetseges!:) Az almaidert pedig harcolj, szerintem igy a meretek alapjan lehetnel modell,csak ezt kep nelkul tenyleg nehez eldonteni. Ahhoz,hogy valaki modell legyen,karakteres arc kell,nem olyan,amilyet mindennap lathatsz,hanem kulonleges. Ha ez is megvan,akkor valoszinuleg nyert ugyed van:D de eloszor is menj el egy modellcastingra,es akkor biztos tobbet fogsz tudni. kepet nem kuldesz uzibe? Ugy konyebb lenne megmondani
2014. ápr. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!