Hol kell jelentkezni ha Victoria' secret modell szeretnék lenni? Mik a követelmények? Ha nem kifutómodell szeretnék lenni, hanem fürdőruha akkor hány cm-nek kell lennem? Ruhaméret? Kg?
168cm, most 50kg vagyok
mellben: 77cm
derékben:60cm
csípőben: 83cm
utána néztem de nem volt sokminden írva:S
ami meg hasznos lett volna nem magyarul volt.
már jórég óta nem eszek gyors éttermi kajákat, meg minden nap szoktam futni, tornázni, szoktam jogázni, piláteszezni,
ám annak utána néztem ha 176cm kellen lennem, akkor Miranda Kerr-sem lehetne V.secret modell, mert 175cm
Hát angol nyelvtudás mindenképpen! :)
Egyébként szerintem ez is úgy működik, hogy bejelentkezel egy modellügynökséghez (nem lesz olcsó!) aztán vagy lesz munka, vagy nem. Victoria' Secret elég nagy márka ahhoz hogy csak úgy betoppanj hogy helló, modell akarok lenni... oda név kell, vagy baromi nagy szerencse.
ok
angol hát igen, azt gondolhattam volna. Ezen kívül csak németül beszélek középfokon meg egy picit japánul:D de ezek ide nem érnek sokat. Ha jelentkeznék először nem egy ilyen felkapott és nem ennyire híres modellügynökséghez akkor utána lenne esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!