Hol kell jelentkezni ha Victoria' secret modell szeretnék lenni? Mik a követelmények? Ha nem kifutómodell szeretnék lenni, hanem fürdőruha akkor hány cm-nek kell lennem? Ruhaméret? Kg?
Figyelt kérdés
Köszi:)2013. júl. 17. 16:17
11/24 anonim válasza:
[link] beírod a nevüket egyenként + weight kg, height cm, ennyi...
12/24 anonim válasza:
A paramétereid elég messze vannak egy szimpla modellétől is, nemhogy egy VS modelltől. :D Meg nem te választod a munkát, ők keresnek embert. Hát ha eljutsz egy Palvin Barbara szintre, akkor elkezdhetsz reménykedni, hogy téged is felkérnek.
De ezekkel az adatokkal, ha már nem gyerekmodell kategória vagy, akkor egy mezei ügynökségtől is elküldenek, illetve rosszabb helyeken ígérnek fűt-fát, csak csinálj náluk portfóliót, potom 80-160ezer forintért. De ezek csak le akarnak húzni.
13/24 A kérdező kommentje:
ám mért küldenének el? Láttam már olyen modelt (nem ismerem személyesen, hanem az egyik volt osztálytársamnak az osztálytársa, aki kisebb mint én és "ducibb" és modell) már nem azért úgy beszélsz, mintha én soha nem lehetnék majd az. Igen tudom, hogy én kérdeztem meg minden. De, hogy nagyon messze vannak a méreteim, azért az nem is igaz.
2013. júl. 17. 18:48
14/24 anonim válasza:
Tényleg nagyon messze állsz te ettől. Tudom hogy ez egy nagyon divatos szakma manapság, meg menő meg minden, de a százhatvan centiddel sehova sem vesznek fel. És most ne gyere azzal hogy "de hát Barbi, de hát Kate Moss, de hát akármilyen ismerősöm" mert ez nem azt jelenti hogy veled is kivételt fognak tenni. Ismerőssel főleg ne, megnézném melyik ügynökségnél van, mert attól még hogy regisztrál valami fizetős gagyihoz, még közel sem lesz az. A VS egyébként választani szokott, nem jelentkezik hozzájuk senki, főleg nem ilyen "csak ezt akarom, azt nem" módon. A VS-nél a legtökéletesebb testű legszebb arcú modellek vannak, akik nem akárkik, nem mindenkit válogatnak be. Ettől te nagyon messze állsz. És most gondolhatod hogy szemét vagyok, meg biztos irigy, meg hasonlókat, de inkább én mondjam ezt neked névtelenül, minthogy elmész egy ügynökséghez, azok meg pofán röhögnek.
15/24 A kérdező kommentje:
Hát azért köszi
Szóval akkor csak a magasságommal van a baj
Remélem még növök. Ugy azért az arcommal semmi find sincs
2013. júl. 17. 22:17
16/24 anonim válasza:
icon modellügynökségnél próbáld meg. palvin barbit is ők fedezték fel:)
17/24 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. júl. 18. 12:31
18/24 anonim válasza:
Először is megfelelő angol tudás kell. (Minimum hogy eltudod olvasni az oldalon az infókat) Másodszor, az VS modelleket csak a ügynökségeik tudják bejuttatni szerintem. Egy ilyen neves márkánál nincs olyan hogy elküldöd magad, aztán behívnak, mert nemhogy nem érnek rá azzal foglalkozni, hogy elküldöd az adataidat, arra meg aztán végképpp nem hogy téged hajkurásszanak. Harmadszor, ahhoz gyakorlott modellnek, szépnek kell lenned. Sok sikert kívánok azért neked:)
19/24 anonim válasza:
Elöző vagyok. Ahhoz megfelelő gyakorlás kell. Mindenki csak azt hiszi hogy kimész aztán sétálgatsz, de ez nagyon nem így van. Megkelt tanulni egyenesen járni. Meg kell tanulni forogni, és azt is hogy járás közben nem nézhetsz se a lábadra se sehova máshova. Meg kell tanulni, hogy mindig kihúzott légy és hogy ne vágj fejeket akaratlanul, ne röhögd el magad. És aki azt hiszi hogy ez olyan k..va könnyű, az nagyon rosszul hiszi. Nagyon sokat kell tanulni, gyakorolni. Én is nagyon sokat tanulok meg gyakorlok, nagyon sok önfegyelem és -bizalom kell hozzá. Nem akarlak lelombozni de a VS modellséghez meg aztán főleg nagyon gyakorlottnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!