Nagyon érdekel a modell szakma. Szerintetek érdemes próbálkoznom? Olyan emberek válaszát várom akik értenek is hozzá
2013. aug. 13. 15:26
11/14 anonim válasza:
Én nem látom a képeket, de 69 kilóval egy nem hozzáértő is megmondja hogy felejtsd el..
Max. plus size modellnek mehetnél. Ha arányos vagy és különleges az arcod.
12/14 anonim válasza:
Őszintén írom amit írok most neked...mivel én is modellkedem!
De 69 kg-val ne akarj érvényesülni ebben a szakmában....
Meg szép sem vagy, csak olyan átlagos, ha tényleg ennyire érdekel ez akkor sportolj és tegyél érte. Nem olyan egyszerű dolog ahogy sokan és te is elképzelitek...
13/14 anonim válasza:
én nem tudom megnézni a képeket,de szerintem attól még hogy 69 kiló nem biztos hogy úgy is néz ki! Ismerek egy csajt aki 175 cm és 70 kiló és nagyon vékony :S
14/14 anonim válasza:
"szóval kapcsolatok kellenek elsősorban"
Szoval a nemet fotok nem jok, amerikai fotok kellenenek...es ugye a jo kapcsolatokat surun terdepelve lehet kiepiteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!