Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nagyon érdekel a modell...

Nagyon érdekel a modell szakma. Szerintetek érdemes próbálkoznom? Olyan emberek válaszát várom akik értenek is hozzá

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Egyébként 173cm és 69 kg vagyok.

2013. aug. 13. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem látom a képeket, de 69 kilóval egy nem hozzáértő is megmondja hogy felejtsd el..

Max. plus size modellnek mehetnél. Ha arányos vagy és különleges az arcod.

2013. aug. 13. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Őszintén írom amit írok most neked...mivel én is modellkedem!

De 69 kg-val ne akarj érvényesülni ebben a szakmában....

Meg szép sem vagy, csak olyan átlagos, ha tényleg ennyire érdekel ez akkor sportolj és tegyél érte. Nem olyan egyszerű dolog ahogy sokan és te is elképzelitek...

2013. aug. 14. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
én nem tudom megnézni a képeket,de szerintem attól még hogy 69 kiló nem biztos hogy úgy is néz ki! Ismerek egy csajt aki 175 cm és 70 kiló és nagyon vékony :S
2013. aug. 31. 15:00
 14/14 anonim válasza:

"szóval kapcsolatok kellenek elsősorban"

Szoval a nemet fotok nem jok, amerikai fotok kellenenek...es ugye a jo kapcsolatokat surun terdepelve lehet kiepiteni..

2013. szept. 1. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!