A VS modellek hogyhogy olyan vékonyak de egyben izmosak? Milyen edzésformákat végeznek? És mi a napi étrendjük? Én is olyan alakot szeretnék!
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 18:15
1/4 anonim válasza:
A VS modellek nem izmosak...
Nekem az izmos itt kezdődik: [link]
De igazából az a dolguk hogy jól nézzenek ki, van egy halom személyi edzőjük meg dietetikusuk, akik megmondják mit csináljanak, nekik csak annyi a dolguk, hogy megcsinálják.
Ha genetikailag nincsenek olyan arányaid, mint nekik, úgyse lesz olyan alakod. Sose lesz olyan alakod. Inkább arra törekedj, hogy a saját adottságaidból hozd ki a legjobbat sok sporttal és egészséges táplálkozással.
2/4 anonim válasza:
Nekem alapból olyan testem van, nem kérkedésből, csak egyszerűen ezt dobta a gép. (175 cm és 55 kg vagyok) Egyáltalán nem vagyok hízós típus, de azért sportolok, hogy ne legyek löttyedt és az egészségemnek is jót tesz. Gondolom náluk is hasonló a "recept". Bár múltkor a Cosmo-ban volt egy interjú Miranda Kerr-rel, hát olyanokat eszik, hogy a feléről még csak hírből sem hallottam, mindenféle bogyókból meg algákból készült turmixok meg cukor/glutén/stb. mentes kaják... Jah, és még annyit hallottam, hogy a show előtt vizet is alig isznak, hogy teljesen leszálkásodjanak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Olyasmi vagyok mint ők.(Na jó,nem vagyok olyan szép de a testem valamelyest hasonlít.:))
2013. aug. 10. 19:35
4/4 anonim válasza:
Adriana Lima azt nyilatkozta, hogy fotózás előtti 2 hétben csak fehérjeturmixot isznik, az előtte lévő napon pedig semmit, még vizet sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!