Mi a véleményetek?
2013. aug. 5. 17:17
11/32 anonim válasza:
Karakteres modelles. De retus nélküli képen ő is tök átlagos lenne szerintem. :)
12/32 anonim válasza:
Nagyon szép, és a képek is jók, bár már most kináz 25nek :P
14/32 anonim válasza:
Szerintem semmi különleges nincs benne. Átlagosnak mondanám, leszámítva a szemöldökét, mert az egyáltalán nincs kiszedve... A képeken van egy csomó ps, tehát... nincs sok értékük.
15/32 anonim válasza:
Modellek nem szethetik a szemöldöküket, úgyhogy azzal semmi baj nincs:) Megnéznék róla egy natúr képet is. Melyik ügynökséghez ment?
16/32 anonim válasza:
nem csúnya, simán kinéz vagy 18évesnek:) szemöldök szedés ráférne!
18/32 anonim válasza:
Gyönyörű kisit tényleg öregebbnek néz ki ha nem mondod hogy 14 18-at simán kinéztem volna belőle meg a szemöldökét tényleg kiszedhetné, de egyébként tényleg szép remélem sikeres lesz.
19/32 anonim válasza:
mi az hogy szép? gyönyörű!!!
20/32 anonim válasza:
szerintem nagyon szép, modelles arca van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!