Mi a véleményetek?
2013. aug. 5. 17:17
1/32 A kérdező kommentje:
*szerintetek szép?
2013. aug. 5. 17:18
2/32 anonim válasza:
nem nevezném kimondottan szépnek,de nem átlagos az arca ami a modellszakmában nagyon fontos
3/32 anonim válasza:
Nem csúnya. 14 évesnek picit koravén. Mármint simán kinéz 18nak, sőt még akár többnek is. Ja és egy alapos szemöldökszedés ráférne. :D
4/32 anonim válasza:
a második képen mi a bajod a szemöldökével?
inkább ilyen mint a nagyon vékony,közelről lehet hogy picit sok,de távolról ez a szép és nem a kiszedett/rajzolt valamik
5/32 anonim válasza:
Nagyon szép. :)
Szerintem ha minden adottsága meg képessége megvan, akkor jól fog keresni. Remélem normális ügynökséghez ment és nem egy lehúzós gagyihoz mert neki tényleg lenne esélye karriert kialakítani nem úgy mint az itteni 160 cm-es lányoknak...
6/32 A kérdező kommentje:
szerinrem nem mindennapi arca van..es a szaja olyan szep esztetikus :) sokoldalu az arca...es nagyon kulon kulonleges szinu a szeme:) en nagyon szoritok neki akarmi is tortenik:)) de szerinem sokra viheti meg!!
2013. aug. 5. 18:35
7/32 anonim válasza:
Ki mondta, hogy legyen cérnavékony? Istenem.. Azok nekem sem tetszenek, főleg nem a tetovált és visszarajzolt undormányok.
Én se szedem nagyon, inkább természetesen hagyom, de a kósza szálakat azért nem árt kiszedni. Rendezettebben néz úgy ki.
8/32 anonim válasza:
Húú szerintem nem szép. De ez csak az én véleményem.
9/32 anonim válasza:
Karakteres. Ami a modellkedés alapja.
10/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép arca van:) csak a szemöldökét kiszedethetné..:s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!