Szerintem az arca tökéletes. Nagyon-nagyon szép és ezt lányként mondom. Az alakja modellhez képest túl telt, de azért nem rossz. Nekem szimpatikus is. Szerintem 10ből 9.5, ha picit vékonyabb lenne 10es lenne.
2013. júl. 24. 20:54
12/39 anonim válasza:
7-8
2013. júl. 25. 14:48
13/39 anonim válasza:
ISTENEEEM!mért nem vagytok képesek felfogni hogy azért nem csukja be a szájat mert nem ö dönti el hogy milyen fejet vág, modell beálítják ez a dolga,mellesleg optikai szempontok miatt van nyitva a szájuk a modelleknek...
2013. júl. 25. 16:45
14/39 anonim válasza:
Külső: 11
Belső: 3 (buta és unszimpatikus)
Tehetség: 8
2013. júl. 27. 13:29
15/39 anonim válasza:
lány vagyok :)
szerintem gyönyörű, és én egy tízes skálán tuti 9-10 pontot adnék, mert tényleg nagyon szép.
az első hozzászóló... szerintem sem kell "elítélni" az interjúk alapján, lehet hogy egyébként intelligens, okos... :) szóval nekem ez egy kérdőjel, mert nem ismerem.
2013. júl. 28. 18:16
16/39 anonim válasza:
ha buta lenne, nem beszélne folyékonyan angolul (is). egyáltalán nem buta. gyönyörű nő. 10/10. 16L.
2013. júl. 28. 18:47
17/39 Aurora117 válasza:
külső 10/7
szimpátia 10/2
A csajjal önmagában semmi bajom nem lenne, csak az interjúi alapján nagyon el van szállva magától. Egy álomvilágban él .Végtére is ő egy modell, azoktól semmi tehetséget/tudást nem várnak el, de azért egy olyan lány , akinek rendkívül alacsony az intelligenciája, nem jutott volna el ide. Egy nagyon buta lánynak az arckifejezése is buta. Az arca szép, karkteres, bár az én ízlésemhez képest túlságosan is gyerek feje van (nem tetszenek a babaarcú lányok). Egy kis fogyókúra se ártana neki, túlságosan gömbölyded. De hangsúlyozom: Van mire büszkének lennie!
2013. júl. 30. 17:01
18/39 Sir Sarcasm válasza:
9 !
2013. aug. 5. 23:33
19/39 anonim válasza:
3.-al és a 6.-al teljes mértékben egyetértek. Aki meg az angoljától el van ájulva gondolom németes vagy 12 éves mert az interjúkon egyáltalán nem tűnik olyan nagy tudásúnak főleg, hogy mindenféle drága tanfolyamra járatja az ügynöksége... A hangja még amitől feláll a szőr a hátamon nagyon parasztos és bunkó(há láttalak má') persze a külföldi interjúkon meg kis cukisan gügyög amitől szintén feláll a szőr a hátamon. A szája meg nagyon fura... Igazából azt, hogy ki lesz ezeknek a cégeknek az arca azt a nők döntik el mi férfiak csak csodálkozunk, hogy milyen női modellek vannak, nézzétek meg azt a Clara Delevingne-t akkora a szemöldöke, hogy brezsnyev is megirigyelné a stílusa meg rohadt irritáló de ez jön be a nőknek.
2013. aug. 6. 18:04
20/39 anonim válasza:
Azt, hogy a nők döntik el, hogy ki legyen mondjuk a reklámarca a L'oreal-nak úgy értettem, hogy valószínűleg nem olyat fognak rátenni a dobozra aki a pasiknak bejön mert nem ők a potenciális vásárlók hanem a nőknek. Azt már én is észrevettem, hogy a nők nagyon odavannak érte de miért nem tudom, több férfitől is halottam, hogy nem értik mi ez a hype körülötte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!