Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi kell ahoz hogy modell legyek?

Mi kell ahoz hogy modell legyek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok! Ez az álmom,de nemtudom hogyan kezdjek bele mik az alap lépések?

2013. júl. 16. 10:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
[link] !!
2013. júl. 16. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:
mondjuk nem mindegy melyik fajta szeretnél lenni. az elismert Vouge elle Glamour cimlapos modell, vagy a celeb modell mint pl Sarka Kata. mert az egyikhez karakteres arc kell és kisugárzás, az utobbihoz meg plasztikai műtét és jó térdelő képesség..
2013. júl. 17. 10:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Mintha Sarka modell lenne..:D
2013. júl. 17. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! :)) Legyél minimum 170 cm, legyen az arcod különleges-akár egy anyajegytől is lehet az-fontos a megfelelő alkat is, és ne legyél beképzelt! Sok sikert! 13/L
2013. júl. 17. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Jaa, és szerintem modelliskolába nem szükséges járni, anélkül is lehetsz modell, de ha szeretnél, lehet, hogy plusz pont, azt nem tudom! Az előző vagyok!
2013. júl. 17. 14:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Hmm...értem Köszönöm!
2013. aug. 3. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia, én is pont 15 éves vagyok (lány), és ezek után érdeklődtem. Ha kinézeted pipa, akkor keress fel egy modellügynökséget, és nézz szét a honlapján (google a barátod), és küldj el jelentkezést az adataiddal, méreteiddel.. Ha nincs portfóliód, akkor egy jobb ügynökségen még ingyen is készítenek neked (ha jól tudom), és onnantól már nem rajtad múlik. Jó modellügynökségek szerintem, amiket találtam a Diamond, Icon.. legalábbis eddig ezeket találtam. Majd, ha gondolod írd meg, hogy hogyan haladsz ez ügyben, esetleg te miket találtál.. Sok sikert! ;)
2013. aug. 3. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, találtam egy jó honlapot, lesd meg: [link]
2013. aug. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!