Mi kell ahoz hogy modell legyek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok! Ez az álmom,de nemtudom hogyan kezdjek bele mik az alap lépések?2013. júl. 16. 10:15
1/18 czimbalmos lászló válasza:
szép test és egy jó menejer aki meg valósitja
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi de én pontosan az alapokat kérdeztem. Kell-e modelliskolába járni? Stb...
2013. júl. 16. 10:23
3/18 anonim válasza:
Remélem nem az a fajta modell akarsz lenni akinek zörögnek a csontjai miközben sétál, mert olyan vékony!
Amúgy szép arc, jó alak. Magasság is előny.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem! Én hogy mondjam van egy kis súlyfeleslegem,amit ha muszály a modellkedés miatt leadni akkor leadom,de semmiképp nem szeretnék anorexiás modell lenni! Nem beképzeltségből mondom de szerintem a szép arcom megvan hozzá,nem vagyok okos 3-as tanuló vagyok! De úgy gondolom a modellkedéshez nem kell jeles tanulónak lenni,vagy rosszul tudom?
2013. júl. 16. 10:42
6/18 tetro válasza:
Nem a szép arc a lényeg, hanem hogy legyen valamilyen karaktered képen, hogy tudj mozogni kamera előtt / színpadon. Ezt innen így senki nem fogja megmondani, hogy van-e benned valódi perspektíva.
7/18 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2013. júl. 16. 11:04
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Hát, azért az nem ártana, ha tudnál normálisan írni az anyanyelveden...
10/18 anonim válasza:
Ne legyél modell... aztmondják sok farkat lekell copni ahhoz, hogy közel kerülj a tűzhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!