Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? Csak őszintén. Nem vagyok sértődékeny :D

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 170 cm. Már modellkedtem,de csak úgy hobbi szinten.Alkalmas lennék komolyabb feladatokra

kép:

[link]

2013. júl. 15. 15:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
nem az a válaszoló vagyok, de a szexet úgy keverte bele, hogy vannak modellek, akik összefeküdtek néhány emberrel, akik híressé tették őket, munkát adtak nekik.
2013. júl. 17. 11:38
 32/35 anonim ***** válasza:
41%

Bocs én nem akarom szétfoszlatni az álmaidat de semmi extra. Nem vagy csúnya, de szép sem és különleges arcod sincs, persze a smink és a Photoshop csodákra képes,de azért az nem az igazi. Van aki szerint Cara Delevigne is ronda, de szerintem gyönyörű. Viszont vékony vagy, kifutómodell lehetnél, bár arra elég csekély esély van. Én arcmodell vagyok, mivel nem vagyok épp 40kiló és sajna nem is leszek, de az arcom szép, különleges. Tehát mindenkinek más. Te vékony vagy, magas, amivel lehet esélyed.

16/l

2013. júl. 17. 23:12
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 18. 17:05
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
nem különleges az arcod csúnya vagy esélytelen 13 hova modellkedni-.- idiot.. 172lehet csak igazi modell
2013. szept. 15. 13:06
 35/35 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező azt mondja h modellkedett már, az egyik válaszoló eg hogy ő arcmodell! xDDD

Gyerekek, ti soha a büdös életben nem voltatok és nem is lesztek modellek! Respect!

2013. szept. 15. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!