Szerintetek lehetnék modell? Csak őszintén. Nem vagyok sértődékeny :D
13 éves vagyok 170 cm. Már modellkedtem,de csak úgy hobbi szinten.Alkalmas lennék komolyabb feladatokra
kép:
Bocs én nem akarom szétfoszlatni az álmaidat de semmi extra. Nem vagy csúnya, de szép sem és különleges arcod sincs, persze a smink és a Photoshop csodákra képes,de azért az nem az igazi. Van aki szerint Cara Delevigne is ronda, de szerintem gyönyörű. Viszont vékony vagy, kifutómodell lehetnél, bár arra elég csekély esély van. Én arcmodell vagyok, mivel nem vagyok épp 40kiló és sajna nem is leszek, de az arcom szép, különleges. Tehát mindenkinek más. Te vékony vagy, magas, amivel lehet esélyed.
16/l
A kérdező azt mondja h modellkedett már, az egyik válaszoló eg hogy ő arcmodell! xDDD
Gyerekek, ti soha a büdös életben nem voltatok és nem is lesztek modellek! Respect!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!