Szerintetek lehetnék modell? Csak őszintén. Nem vagyok sértődékeny :D
13 éves vagyok 170 cm. Már modellkedtem,de csak úgy hobbi szinten.Alkalmas lennék komolyabb feladatokra
kép:
szia 1 es köszönöm a segítséget,de a modellkedéshez kell,h kiállj magadért és nagy szád legyen és most mondhatnád h nem igaz,de a Danis Gréta keresett modell és ok h nincs elszálva magátol,de kiáll magamellett tudom mert beszéltem vele.
és én az építő kritikáknak örulok az egyik komentelőtől elnézést kértem h heves voltam,de komolyan te nem lennél ideges ha valaki azt mondaná,hogy attól függ h mennyire vagy különleges h hány pasival feküdtél le
ki kell hogy álljon magért,de nem ilyen stílusban mert ez alpári főleg egy 13évesnek
van modell ismerősöm,én is most kezdtem,láttam már olyat akit az ilyen stílus miatt küldtek el
ha megakarod védeni magadat(bár nem tudom hogy itt mitől kellett volna)azt kultúrálltan is meg lehet tenni
szépek a szemeid! <3
-amúgy nem tudom, nem ltáok a jövőbe, és nem értek hozzá :)
köszönöm utolsó válaszoló
elnézést 1 es sajnálom
és nem tom hányas válaszoló még mindig nem értem h minek kellett belekeverned a sexet de elnézést h primitívnek neveztelek
1 es te hány éves vagytudnál képet küldeni magadrol?
sokkal kevesebbnek tűnsz mint 13 :o
modellkedéshez 170 centi még kevés, de amúgy különleges arcod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!