Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? Csak őszintén. Nem vagyok sértődékeny :D

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 170 cm. Már modellkedtem,de csak úgy hobbi szinten.Alkalmas lennék komolyabb feladatokra

kép:

[link]

2013. júl. 15. 15:48
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

szia 1 es köszönöm a segítséget,de a modellkedéshez kell,h kiállj magadért és nagy szád legyen és most mondhatnád h nem igaz,de a Danis Gréta keresett modell és ok h nincs elszálva magátol,de kiáll magamellett tudom mert beszéltem vele.

és én az építő kritikáknak örulok az egyik komentelőtől elnézést kértem h heves voltam,de komolyan te nem lennél ideges ha valaki azt mondaná,hogy attól függ h mennyire vagy különleges h hány pasival feküdtél le

2013. júl. 15. 19:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

ki kell hogy álljon magért,de nem ilyen stílusban mert ez alpári főleg egy 13évesnek

van modell ismerősöm,én is most kezdtem,láttam már olyat akit az ilyen stílus miatt küldtek el

ha megakarod védeni magadat(bár nem tudom hogy itt mitől kellett volna)azt kultúrálltan is meg lehet tenni

2013. júl. 15. 19:42
 23/35 anonim ***** válasza:
én nem azt mondtam, hogy a különlegességed függ attól, nem az füg tőle, hanem, hogy mennyi munkád lesz
2013. júl. 15. 19:44
 24/35 anonim ***** válasza:

szépek a szemeid! <3

-amúgy nem tudom, nem ltáok a jövőbe, és nem értek hozzá :)

2013. júl. 15. 19:59
 25/35 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó válaszoló

elnézést 1 es sajnálom

és nem tom hányas válaszoló még mindig nem értem h minek kellett belekeverned a sexet de elnézést h primitívnek neveztelek

1 es te hány éves vagytudnál képet küldeni magadrol?

2013. júl. 15. 20:18
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

sokkal kevesebbnek tűnsz mint 13 :o

modellkedéshez 170 centi még kevés, de amúgy különleges arcod van

2013. júl. 15. 22:15
 27/35 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon messze állsz te attól. Bocs, ez van.
2013. júl. 15. 23:06
 28/35 anonim ***** válasza:
A hajadat növeszd szépen tovább és ápold, az egy modellnél nagyon fontos. A szemed szép és eléggé egyedi formája van, ami lehet a saját ismertetőjegyed. És ezzel a mondatommal fogok étvágyzavarossá tenni egy 13 évest: de bele nézve a többi képbe is, nem vagy eléggé vékony. Főleg, hogy 13 éves, vagy jönnek a hormonváltozások, valószínűleg fel is fogsz szedni pár kilót, de karodon látszott leginkább. Sportolj valamit, várj egy kicsit, tanulj nyelveket és még bármi lehet :)
2013. júl. 16. 00:01
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem minden modell szép, elég ha van rajta valami érdekes és rajtad van: a szemed. A színe és a formája is különleges. Az alakod még sokat fog változni amúgy is, úgyhogy arról nehéz megmondani, hogy alkalmas-e. Viszont a modellkedéshez vezető út valóban rögös és csak nagyon kevesen futnak be igazán, úgyhogy mindenképpen azt javaslom, hogy ne ez legyen az életcélod, tanulj rendesen, csináld tovább hobbi szinten a modellkedést és ha valaki fantáziát lát benned, akkor úgyis előrébb fogsz jutni.
2013. júl. 16. 00:33
 30/35 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi mindenkinek tudom hónap nem vagyok nagyon karcsu de azota a kep ota sokat fogytam majd ha meglesznek az uj kepeim kuldok :*
2013. júl. 16. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!