Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehet ezeknek az emberekn...

Hogy lehet ezeknek az embereknek ennyi onbizalmuk? (KEP)

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbantani, de nezegettem ezt az oldalt, es egyszeruen meg vagyok dobbenve... pl eza lany igy ir magarol:

"En nem hetkoznapi lany vagyok, nem hetkoznapi arccal.Kulonleges, egyedi arccal rendelkezem.Szeretnem ezt masoknak is megmutatni es kamatoztatni ezt a szepseget."

[link]

es a tobbi lanyt/fiut is nezzetek meg, meg hogy hogyan jellemzik magukat.... en sajat magamon minden apro kis hibat eszre veszek, alig van onbizalmam, hogy lehet nekik ennyi??

2013. júl. 12. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem te voltál aki válaszoltál a kérdésemre:D

hát igen,én is sokat nézegettem őket,nagyban javult tőlük az önbecsülésem,mert ha ők szépek akkor én világszámba megyek

2013. júl. 12. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy nem hétköznapi az arca, mert olyan ronda, hogy ilyen még a kalendáriumban sincsen...

Remélem ezt az oldalt csak viccnek szánták. Ha ők modellek (vagy azok szeretnének lenni), akkor én világsikereket érhetnék el. :DDD

2013. júl. 12. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem modellek,azért van az oldal hogy akik modellek szeretnének lenni ide ingyen feltölthetik a képüket,hogy hátha felfedezik őket.
2013. júl. 12. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Páran írták, hogy tapasztaltak. Örök kérdés marad, hogy ők hol a francban kaptak munkát. :D
2013. júl. 12. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es, nekem is volt egy fotózásom, a következőképpen nézett ki:

Haver: "Te, figyi, szeretném gyakorolni a portrét, és neked nagyon jó, jellegzetes arcod van. Ráérsz holnapután két-három órára? Utána meghívlak sörözni."

én: "Oké. Smink, ruha?"

Haver: "Tök mindegy. Légy önmagad."

Szóval így. A haver valóban fotós, de a képek nem jelentek meg sehol.

2013. júl. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!