Hogy lehet ezeknek az embereknek ennyi onbizalmuk? (KEP)
Nem akarok senkit megbantani, de nezegettem ezt az oldalt, es egyszeruen meg vagyok dobbenve... pl eza lany igy ir magarol:
"En nem hetkoznapi lany vagyok, nem hetkoznapi arccal.Kulonleges, egyedi arccal rendelkezem.Szeretnem ezt masoknak is megmutatni es kamatoztatni ezt a szepseget."
es a tobbi lanyt/fiut is nezzetek meg, meg hogy hogyan jellemzik magukat.... en sajat magamon minden apro kis hibat eszre veszek, alig van onbizalmam, hogy lehet nekik ennyi??
szerintem te voltál aki válaszoltál a kérdésemre:D
hát igen,én is sokat nézegettem őket,nagyban javult tőlük az önbecsülésem,mert ha ők szépek akkor én világszámba megyek
Az biztos, hogy nem hétköznapi az arca, mert olyan ronda, hogy ilyen még a kalendáriumban sincsen...
Remélem ezt az oldalt csak viccnek szánták. Ha ők modellek (vagy azok szeretnének lenni), akkor én világsikereket érhetnék el. :DDD
4-es, nekem is volt egy fotózásom, a következőképpen nézett ki:
Haver: "Te, figyi, szeretném gyakorolni a portrét, és neked nagyon jó, jellegzetes arcod van. Ráérsz holnapután két-három órára? Utána meghívlak sörözni."
én: "Oké. Smink, ruha?"
Haver: "Tök mindegy. Légy önmagad."
Szóval így. A haver valóban fotós, de a képek nem jelentek meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!