Mi a véleményetek erről a lányról? 10-es skálán mennyire szép? Weheartit.com/entry/20430326/via/ginawesome
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 17:55
12/47 anonim válasza:
Kenza! :D
Amúgy 5, semmi kisugárzása nincsen.
13/47 anonim válasza:
Úristen, nem tudom, nekem rossz képet dob-e ki, nem ugyanazt, mint a válaszolók többségének..de ez kb. 3/10, és az is csak azért, mert nem kövér, félszemű vagy ilyesmi. Lehet, hogy az én ízlésemmel van baj, de nálam nem ilyen egy szép lány, a képen szereplőnek szerintem békafeje van, vagy nem is tudom, szóval nem tetszik, na. De így a jó, hogy mások vagyunk!
14/47 anonim válasza:
10/7 az arca szerintem nem olyan szép :)
15/47 anonim válasza:
hát szerintem se túl szép :D max 4
16/47 anonim válasza:
Szerintem sem szép. Nem fogott meg benne semmi, kicsit bamba képe van.. Átlagos. 10/7
18/47 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és nyilván hozzá tesz a kép is, mert ez egy elég jó kép, de el tudom képzelni, hogy élőben is nagyon szép. 10/8
19/47 anonim válasza:
Valaki legyen szíves és árulja már el, hogy az, miszerint valakinek tetszik avagy sem a képen látható lány, az más számára mitől lesz hasznos avagy nem hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!