Szerintetek alkalmas lennék tinimodellnek? (ha modellnek nem, akkor esetleg mi másnak, ami hasonló a modellkedéshez? )
Figyelt kérdés
Hosszú,szőke hajam van. Fogalmam sincs hogy különleges-e az arcom,de leírom hogy milyen: kis,mandula szemek/zöld színű/, széles orrom van,magas homlok,széles mosoly. 160cm vagyok,az alakom: koromhoz képest érett alakom van,tehát nagy cici,formásabb fenék, picit nagyobb comb, lapos has,csípőm szélesebb egy kicsit.Ja még valami! Egyáltalán nincsenek hosszú lábaim,sőt kifejezetten rövidek, ez hátrány? 13/L
(Tudom, kicsit idegesítő lehet, hogy már majdnem minden 2. tinilány modell szeretne lenni.. De nekem ez az álmom, tehát nem kérnék a rosszindulatú kommentekből,köszönöm!;)
2013. júl. 1. 21:23
11/11 anonim válasza:
Sajnálom de egyáltalán NEM!! alacsony vagy, rövid lábú, ráadásul nagy csöcsű: aki profi szinten modellkedik annak ezek nem előnyök! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!