Modellkedés hogy? Elég?
Figyelt kérdés
sziasztok szerintetek ha kicsit edzett vagyok akkor is lehetek modell? nem olyanra gondoltam hogy tiszta izom meg olyan gusztustalan férfias alkat csak egy kicsit fitneszes . és elég szép vagyok hozzá? [link] [link] #modell #szépsség
2013. jún. 25. 12:18
1/21 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de... átlagos vagy.
2/21 anonim válasza:
Nem. Konkrétan totál átlagos vagy, de még annak is az átlagának az átlaga.
20F
3/21 anonim válasza:
A második képet már láttam valahol. Nehéz elfogadni az igazságot, de szerintem nem vagy alkalmas modellnek.
4/21 anonim válasza:
Inkább foglalkozz a magyar nyelvtannal!
5/21 anonim válasza:
Aranyos vagy, de ennyi. Szerintem sem vagy alkalmas modellnek.
6/21 anonim válasza:
kifejezéstelen tekintet... mondjuk Rubint rékának is ilyen semmilyen feje van szóval ha modell nem is de celeb lehetsz vagy valami hasonló haszontalan pénzes karrierista ember... :)
7/21 anonim válasza:
A legtöbb nő átlagos, viszont az arcvonásokkal rendelkezel. Ha pedig fitnesz modell szeretnél lenni, akkor úgyis a testeden lesz a hangsúly. Bár, oda valószínűleg még kevés vagy a korodból kifolyólag.
8/21 A kérdező kommentje:
bocsi gyorsan irtam am meg nem a helyesírás a lényeg te zseni istenem -.- am 14 éves vagyok
2013. jún. 25. 12:28
9/21 A kérdező kommentje:
milyen arcvonások kellenek férfiasak vagy mii??
2013. jún. 25. 12:32
10/21 anonim válasza:
Jó csaj vagy,de modellnek már öreg...
Egy modell kb akkoriban van sikerben,amikor annyi,mint te,és már ment több válogatásra,meg ilyenekre.Meg kell magasság,vékonyság,ami nem átlag vékonyság,hanem beteges,csúnya vékonyság.A te szép arcod ,s szerintem csini cickóid az csak egy dolog,de ilyen hülyeségeknek kéne megfelelni.Inkább mehetnél dolgozni,akár diákmunkára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!