Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés ez igy jó? (a...

Modellkedés ez igy jó? (a többi lent) 16lány

Figyelt kérdés
először is az utálkozó kommentektől kíméljetek másodszor pedig szerintetek jó tudom hogy fogynom kell de 168cm 68kg a mellem kicsi de még nőhet a családban pedig mindenki mondja h szép vagyok és nem azétr mert családtagok ja és ilyen "terhességi csíkok"vannak a lábamon azt ellehet tüntetni?:S

2013. jún. 23. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:

ahhoz hogy modell legyél tényleg fogynod kell egy jó 15 kilót.

a mellméret meg nem túlzottan számít.

a striáidat meg eltünteti majd a photoshop.

2013. jún. 23. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
viszont az alacsonyságot nem tünteti el a photoshop.
2013. jún. 23. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ:)igen tudom hogy még nőnöm kellene:/
2013. jún. 23. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már nem valószínű hogy túl sokat fogsz nőni modell alkathoz sok a súlyod és ha még a melled is kicsi nem tudom hogy nézhetsz ki... Van egy olyan megérzésem hogy nem vagy modellalkat, a "fotómodell még lehetek" szöveget meg hagyjuk mert sajnos nem így működik a dolog.
2013. jún. 23. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de nincs olyan hogy külön fotó- és kifutómodell. A fotómodellek mennek a kifutóra is. 174 centiméter az alsó határ, de ha nagyon karakteres az arcod és magassarkúban szépen és magabiztosan tudsz menni, akkor esetleg még 171-el bevehetnek a szakmába.
2013. jún. 23. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony vagy...

És túlsúlyos vagy.

Távol állsz az ideális testtömegedtől, a modellek meg még kifejezetten vékonyak is, szóval bőven kéne fogynod.

De sajnos nőni már valószínűleg nem fogsz :s

2013. jún. 23. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Attol is fugg, mit ertesz modellkedes alatt. Designer ruhakat alltalaban csontkollekcio csajokkal fotozzak, de pl vannak olyan kepek is, amihez kifejezetten atlagos vagy ducibb testalkatu noket keresnek. Aztan az is lehet, hogy pl nagyon erdekes, karakteres arcod van, akkor lehet, hogy valami olyan teren tudsz befutni, ahol nem a testedre kivancsiak. Stb, stb, stb.

Mellesleg, miert akarsz modellkedni? Az azoknak a mentsvara akiknek nincs eszuk, vagy motivaciojuk valami hasznosat csinalni az eletukben, de szerencsesek, es pont modell alkat testuk van.

2013. jún. 24. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:

utolsó, ha válaszolsz, legalább ne hülyeségeket mondj.

amúgy fogynod kéne meg nőnöd de kép nélkül nehéz megmondani.

2013. jún. 24. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Mégis mi hülyeség benne szerinted?
2013. jún. 24. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:

én modellkedem és 45 kg körül vagyok (15 éves ) és azt mondták hogy a derekamból fogynom kell még. amúgy a méretek a fontosak . Derék : 60 Csipő : 90 mell : 90

és 173 cm .er felett lehet jelenzkezni :)

2013. jún. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!