Sztetek lehetne lehetőségem a modellkedésre? 13 éves lány vagyok.177cm magas és most jelenleg 62kg! sikerült fogynom. Voltam már 80kg is. De még fogyni akarok.55 a cél.
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 00:14
11/47 anonim válasza:
nekem ez egy kicsit fura:/
az egyik barátnőm is kb ilyen magas,66körül van de már egy éve modellkedik,még sosem mondták neki hogy fogyjon pedig nem a plus size kategóriába hívják
12/47 anonim válasza:
Én 170cm-rel vagyok 60 kg. Ez az ideális testsúly ehhez a magassághoz. 58-al is már sovány lennél, ráadásul állandóan sanyargatnod kell magad, hogy tartsd a súlyod. Te tudod, de inkább formálódj egy kicsit.
13/47 anonim válasza:
Van esélyed rá, hogy modell lehess. De az álmodhoz nagyon kemény munka vezet/vezett! Mint írtad, fogytál is, ehhez gratulálok! Képet küldesz nekem üzenetben?:) 14L :))
14/47 anonim válasza:
A modellkedés nem csak fotózás, tényleg kemény munka. Főképp a tanulás mellett, de minden esélyed meg van rá hiszen magabiztos vagy és ha fogysz még egy kicsit (60 alá) valószínűleg modell alakod lesz. Viszont ez még nem elég, karakteres arc és megfelelő testfelépítés kell, valamint be kell fuss a modellek között, hogy később ezzel tudj foglalkozni. Én drukkolok, nem gondolom, hogy a modellkedés egy rossz dolog. küldesz képet nekem is :)
15/47 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket! és igen küldök képet aki kért!
2013. jún. 22. 11:45
16/47 anonim válasza:
és kifutómodell vagy fotómodell akarsz lenni?:) egyébként küldhetsz nekem is képet:)
17/47 A kérdező kommentje:
fotómodell
2013. jún. 22. 12:01
19/47 anonim válasza:
Nekem is jöhet a kép :D és előre is nagyon sok sikert :)
Egyébként én is több modellügynökséget felkerestem már, szóval most várok :D ( azt mondják nem vagyok reménytelen):D (182cm/58-60kg/16/L)
20/47 A kérdező kommentje:
nah azjóó.:)köszönöm! és neked is sok sikert kívánok!
2013. jún. 22. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!