Lehetnék modell? (kép)
Figyelt kérdés
Szerintetek szép vagyok? Mi a véleményetek rólam a kép alapján?2013. jún. 19. 01:17
22/41 anonim válasza:
nem lehetsz,nincs benned semmi különleges,az utolsó kép meg borzalmas
23/41 anonim válasza:
Az a baj h ma a modell szakma nem feltétlenül szép lányokat keres hanem...csontvázakat..
24/41 anonim válasza:
Abszolút tucatlány vagy, nem modellnek való.
Nem azért mert csúnya vagy, mert nem vagy az, hanem mert nem vagy különleges.
26/41 anonim válasza:
Egy modellnél a magasság és testalkat számít, és hogy legyen karaktere, tudja viselni a ruhát, tutdjon bánni a testével és arcával. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, amit az emberek általában szépnek tartanak.
27/41 anonim válasza:
egyáltalán nincs modell testalkatod, és alacsony is vagy.
28/41 anonim válasza:
Miért akar mindenki modell lenni? :o
Amúgy szerintem lehetnél. Bár szép vagy, de nem különleges, mégis szerintem lenne esélyed.
29/41 anonim válasza:
Azért, mert könnyebb, mint dolgozni
30/41 anonim válasza:
szerintem megpróbálhatod, az arcod ugyan nem karakteres, de nagyon bájos, kislányos arcod van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!