Lehetnék modell? Szerintetek?
"baromi hosszúak a lábaim 152 centi vagyok azt hiszem"
- a egyik kiüti a másikat (állítást)
- kép nélkül nem tudom mit vársz...talán privátban küldjél akkor, ha kíváncsi vagy az emberek véleményére...ha modell lesz belőled, akkor sem hagyod majd h fotózzanak? LOL
- szerintem nem...de annyi szép és rendes szakma van, miért akar manapság mindenki modell lenni?
Sztem úgyértette hogy viszonylag nagyok a lábai, a magasságához viszonyítva, most minek kell állandóan oltani...
Egyébként nem hiszem, 12 évesen nem tudom mit vársz, de ha küldesz képet akkor megmondhatom hogy majd a késôbbiekben lehet-e esélyed (ha nem változol sokat az évek során).
Kis 12 éves tökmag vagy azt modell akarsz lenni ? hahaha
Megtiltom.
Gondolom a szüleid is megtiltották, ha értelmes emberek.
Ilyen korban minden vékony kislány modell akar lenni.
Viszont... Örökös kegyetlen éhezés, beesett arc, tonna smink, kényelmetlen, hordhatatlan, 20 cm magas sarkú cipők, sokszor borzalmas ruhák... Erre vágysz? A modell szakma nem olyan csilivili, ahogy a kislányok gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!