Modellkedés?
Tudom hogy a modellkedéshez nem kell ész de legalább annyi gógyid lehetett volna hogy beírd abba a k*rva Google-ba a modellkedés szót
Első találat:
magas: 170 fölött
arc: különleges,karakteres (NEM FELTÉTLEN SZÉP!)
testsúly: pontosan nem tudom, de nagyon vékonynak kell lenned.
Persze,hátha itt többet mondunk :D A gyakorisok biztos többet tudnak egy olyan weboldal tartalmánál ami kifejezetten a modellkedéssel foglalkozik
Egyszerűen csak lusta vagy böngészgetni és elolvasni az oldal tartalmát.Ha ennyire se vagy képes akkor felesleges ezzel a témával foglalkoznod,ez csak egy tipikus fellángolás nálad csak azért mert minden harmadik tini modellnek akar menni.Mi ez nálatok valami fertőző betegség hogy szinte mindenki modell akar lenni?
magasság: 170 cm felett kifutóra. viszont címlapfotózásra nem fontos a magasság...de általában amelyik modellt használják bemutatóra az van a címlapokon is.
Méret: 36 és xs között
na meg legyen szép arcod, vagy karakteres, szép lábak, arányos test, tudj pózolni, járni. Azt én is utálom amikor nekem kell egy fotózáson beállítanom a modelljeimet...
Ja és bírd a kiképzést mert a modell egy tárgy a szakmában. És készülj fel rá hogy az elején vár rád az ingyen munkavállalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!