Szerintetek elmehetnék modellnek?
Figyelt kérdés
magasság 175 cm
súly 55kg
kor 12
Tudom hogy fiatal vagyok, de lenne esélyem ha nem most esetleg később?
2013. jún. 3. 15:14
11/20 anonim válasza:
sokkal jobb lenne ha nem vennél fel ilyen ronda pulcsit ami kövérít
12/20 anonim válasza:
szerintem MAX. gyrekmodellnek, de annak is duci vagy (nem az életben vagy dagadt, hanem modellnek!!!) és semmi különleges nincs benned... sajnálom, de az arcod egyáltalán nem karakteres.
13/20 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Nincs veled semmi gond, viszont tényleg átlagos vagy, nincs meg benned az a plusz, ami ahhoz kéne, hogy modell legyél, szerintem.
14/20 anonim válasza:
Szép kislány vagy, csinos nő lesz belőled. De ne akarj modell lenni. Tanulj inkább rendesen, legyenek céljaid, és törekedj a megvalósítására. Ha modell akarsz lenni, ahhoz tényleg fogynod kell. Ami nálad már nem lenne egészséges. Gondold át még egyszer.
15/20 anonim válasza:
érdekes fejed van és nem feltétlenül jó értelemben
16/20 anonim válasza:
az arcod nagyon, nagyon nem modellnek való.
18/20 anonim válasza:
azt bírom hogy kiírnak egy rakat ilyen kérdést és beletesznek egy képet a fejükről.... -.- az alakod nélkül mégis hogy mondjunk bármit is?
20/20 anonim válasza:
Elmehetnél. Utána meg vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!