Szerintetek mit csináljak? 180cm lány vagyok és még csak 14 éves nagyon sokan mondjákk hogy modelkedjek, mert imádom ha fényképeznek szerencsére az adotságaim megvannak.
1. Nem kérdező vagyok, hanem válaszoló. A kérdező te vagy
2. Sorolom: "mondjákk" = mondják
"mondjákk hogy" = mondják, hogy
"modelkedjek" = modellkedjek
adotságaim = adottságaim
megvannak = meg vannak
nemtudom hogy= nem tudom, hogy
Hogy lehetnék model= Hogyan lehetnék modell
Soroljam még a hibákat?
Sehogy nem lehetnél modell. Tanulj, és válassz olyan szakmát, amit 3 évnél tovább is lehet csinálni.
Attól, hogy 180 cm vagy, és megvan minden adottságod, mert "mindenki" ezt mondja, még egyáltalán nem leszel modell alkat. Valószínűleg a szeretteidnek te vagy a legszebb a világon, ezért mondanak ilyet, de statisztikai alapon benne vagy a 99,99%-ban akik nem modell alkatok.
Ráadásul ennyi idősen vagy van egy olyan háttered, ami (vagy aki) biztosítja neked, hogy folyamatosan legyen munkád, amíg már nem maguktól hívnak téged a cégek, vagy semmi esélyed sincs. Nem hsizem, hogy 14 évesen egy gyerek tudja magát menedzselni a nulláról úgy, hogy ne nevessék ki az első mondata után. Pláne, ha ilyen nyelvtani tudással vágnál neki az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!